Sala weselna


Z przyjemnością przedstawiamy ofertę organizacji wesel w sali z widokiem na morze.

sala weselna

CENY
 
poniżej 100 osób
powyżej 100 osób
Od osoby za wesele
160 zł
150 zł
Od osoby za poprawiny (obiad + mały bufet szwedzki)
60 zł
50 zł
Dzieci do lat 12 oraz fotograf, kamerzysta i orkiestra
80 zł
75 zł

    CENA ZAWIERA:

  • menu restauracyjne (szczegóły - patrz poniżej)

  • zakąski w formie bufetu szwedzkiego (patrz poniżej)

  • napoje bezalkoholowe (woda mineralna,
        pepsi, mirinda, 7up, soki owocowe)

  • powitanie chlebem i solą

  • miła obsługa

  • dekoracja sali

  • sala weselna

        MENU CIEPŁE / MENU STOŁU SZWEDZKIEGO:

  • Zupa (jedna pozycja do wyboru):

  •      - Rosół z makaronem i kuleczkami mięsnymi
         - Zupa pieczarkowa
         - Krem z pieczarek
         - Krem z brokułów
  • Drugie danie (trzy pozycje do wyboru):

  •      - Kotlet schabowy z pieczarkami i kapustą zasmażaną
         - Roladki z kurczaka faszerowane pieczarkami
           w sosie serowo-porowym
         - Karkówka pieczona ze sliwką w sosie własnym
         - Udziec z indyka bez kosci w sosie własnym
         - Szynka faszerowana w sosie własnym
  • Dodatki:

  •      - Ziemniaki gotowane
         - Ryż
         - Krokiety
         - Surówki
  • Kolacja nr 1 o godz. 22.00:

  •      - Barszcz czerwony
         - Goloneczki bez skóry
         - Pałeczki z kurczaka
  • Kolacja nr 2 o godz. 01.00 (jedna pozycja do wyboru):

  •      - Zupa gulaszowa
         - Zupa żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
    bufet szwedzkibufet szwedzki

    sala weselna

        ZAKASKI - BUFET SZWEDZKI:

         - łosoś faszerowany na lustrze + sos
         - łosoś peklowany serwowany na "wulkanie" + sos
         - mięsa pieczone i pasztety własnej produkcji + sosy
         - galantyny drobiowe + sos
         - zimne mięsa serwowane na kościach (schab z morelą,
           karkówka ze śliwką, szynka pieczona)
         - patera chłopska (kabanosy, kaszanka, salceson biały,
           salceson ozorowy, kiełbasa chłopska, szynka rzymska,
           karczek z wędzarni, baleron z wędzarni,
           szynka z wędzarni)
         - półmisek wędlin, półmisek wędlin surowo-wędzonych
         - tymbaliki drobiowe
         - deska serów (brie, camembert, ser pleśniowy)
         - patera serów
         - jajka faszerowane, jajka w szynce
         - szparagi w szynce
         - ryba po grecku, pstrąg w occie
         - śledz w kilku postaciach
         - rolmopsy, tymbaliki rybne
         - pasta z makreli lub z pstrąga wędzonego
         - sałatka jarzynowa, sałatka ryżowa
         - sałatka sezonowa
         - świeże warzywa + sos tzatziki
         - warzywa i grzybki marynowane
         - galareta warzywna
         - pieczywo, smalczyk + ogórki
         - słodki bufet (ciasta własne, owoce)
         - kawa, herbata
    bufet szweDZkibufet szweDZki

    HOTEL SPA LIDIA

    Najpiękniejsze uroczystości okolicznościowe