Z przyjemnością przedstawiamy ofertę organizacji wesel w sali z widokiem na morze.
CENY |
|
poniżej 100 osób |
powyżej 100 osób |
Od osoby za wesele
|
160 zł |
150 zł |
Od osoby za poprawiny (obiad + mały bufet szwedzki) |
60 zł |
50 zł |
Dzieci do lat 12 oraz fotograf, kamerzysta i orkiestra |
80 zł |
75 zł |
CENA ZAWIERA:
menu restauracyjne (szczegóły - patrz poniżej)
zakąski w formie bufetu szwedzkiego (patrz poniżej)
napoje bezalkoholowe (woda mineralna, pepsi, mirinda, 7up, soki owocowe)
powitanie chlebem i solą
miła obsługa
dekoracja sali
|
 |
MENU CIEPŁE / MENU STOŁU SZWEDZKIEGO:
Zupa (jedna pozycja do wyboru):
- Rosół z makaronem i kuleczkami mięsnymi
- Zupa pieczarkowa
- Krem z pieczarek
- Krem z brokułów
Drugie danie (trzy pozycje do wyboru):
- Kotlet schabowy z pieczarkami i kapustą zasmażaną
- Roladki z kurczaka faszerowane pieczarkami w sosie serowo-porowym
- Karkówka pieczona ze sliwką w sosie własnym
- Udziec z indyka bez kosci w sosie własnym
- Szynka faszerowana w sosie własnym
Dodatki:
- Ziemniaki gotowane
- Ryż
- Krokiety
- Surówki
Kolacja nr 1 o godz. 22.00:
- Barszcz czerwony
- Goloneczki bez skóry
- Pałeczki z kurczaka
Kolacja nr 2 o godz. 01.00 (jedna pozycja do wyboru):
- Zupa gulaszowa
- Zupa żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą |
  |
|  |
|
ZAKASKI - BUFET SZWEDZKI:
- łosoś faszerowany na lustrze + sos
- łosoś peklowany serwowany na "wulkanie" + sos
- mięsa pieczone i pasztety własnej produkcji + sosy
- galantyny drobiowe + sos
- zimne mięsa serwowane na kościach (schab z morelą, karkówka ze śliwką, szynka pieczona)
- patera chłopska (kabanosy, kaszanka, salceson biały, salceson ozorowy, kiełbasa chłopska, szynka rzymska, karczek z wędzarni, baleron z wędzarni, szynka z wędzarni)
- półmisek wędlin, półmisek wędlin surowo-wędzonych
- tymbaliki drobiowe
- deska serów (brie, camembert, ser pleśniowy)
- patera serów
- jajka faszerowane, jajka w szynce
- szparagi w szynce
- ryba po grecku, pstrąg w occie
- śledz w kilku postaciach
- rolmopsy, tymbaliki rybne
- pasta z makreli lub z pstrąga wędzonego
- sałatka jarzynowa, sałatka ryżowa
- sałatka sezonowa
- świeże warzywa + sos tzatziki
- warzywa i grzybki marynowane
- galareta warzywna
- pieczywo, smalczyk + ogórki
- słodki bufet (ciasta własne, owoce)
- kawa, herbata
|   |
|
HOTEL SPA LIDIA
Najpiękniejsze uroczystości okolicznościowe
|
|